متاسفانه کتاب “ مجموعه مهندسی مواد غذایی “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
سازمان غذا و دارو، مرکز ملی تحقیقات حلال
سازمان غذا و دارو، مرکز ملی تحقیقات حلال
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-622-5978-03-4
مشخصات نشر
تهران: سازمان غذا و دارو، مرکز ملی تحقیقات حلال‏‫، ۱۴۰۱.
مشخصات ظاهری
‏‫۳۸۴ص.: مصور، جدول، نمودار.
وضعیت فهرست نویسی
فاپا
يادداشت
‏‫عنوان اصلی :‭ Nano-food engineering. Volume one,2020.
يادداشت
ویراستاران اومش هبار، شیوندو رنجان، ناندیتا داسگوپتا، راغوندرا کومارمیشرا.
يادداشت
مترجمین حامد اهری، مریم عطایی، لیلا گلستان، سیدامیرعلی انوار.
يادداشت
عنوان روی جلد: مهندسی نانو - غذا.
یادداشت
کتابنامه.
عنوان روی جلد
مهندسی نانو - غذا.
موضوع
مواد‌ غذایی -- صنعت و تجارت -- نوآوری
شناسه افزوده
هبار، اومش، ویراستار
شناسه افزوده
Hebbar, Umesh
شناسه افزوده
ب‍رب‍وزا-ک‍ان‍وواس‌، گ‍وس‍ت‍اوو، ویراستار
شناسه افزوده
Barbosa-Canovas, Gustavo V
شناسه افزوده
اگوئیلرا، خوسه میگل
شناسه افزوده
Aguilera, José Miguel
شناسه افزوده
اهری، حامد‏‫، ۱۳۶۰ شهریور‏‏‏‏‏‏-‬، مترجم
شناسه افزوده
Ahari, Hamed, 1981-
شناسه افزوده
اله‌یاری‌بیک، سارا‏‫، ‏‫۱۳۶۰‏-‬‬، ویراستار
شناسه افزوده
Allahyaribeyk, Sara, 1981-
شناسه افزوده
مرادی، سیما، ‏‫۱۳۶۱ -‎‏‬، ویراستار
شناسه افزوده
پایداری، سعید، ‏‫۱۳۷۱‏-‬، ویراستار
شناسه افزوده
سازمان غذا و دارو. مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران
رده بندی کنگره
‏‫‬‮‭TP۳۷۰/۵
رده بندی دیویی
‏‫‬‮‭۶۶۴
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۳۸۲۶۴
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فاپا
تعداد صفحه
384
قیمت
2480000

کسانی که دنبال کتاب “مجموعه مهندسی مواد غذایی” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر