متاسفانه کتاب “ نوآوری‌های حوزه‌ی پژوهش در صنایع غذایی و تغذیه “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-622-5936-17-1
سرشناسه
لیم، لونگ-تاک
مشخصات نشر
تهران : انتشارات دکتر کاظمینی، ‏‫۱۴۰۱.‬
مشخصات ظاهری
‏‫۴۵۰ص.‬: مصور.
وضعیت فهرست نویسی
فاپا
يادداشت
‏‫عنوان اصلی:.Advances in Food and Nutrition Food Applications of Nanotechnology Research
یادداشت
کتابنامه.
موضوع
مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی
شناسه افزوده
راجرز، ‏‫مایکل ا.‬، ‏‫۱۹۳۷‏-‏ م.‬
شناسه افزوده
Rogers, Michael A., 1937-
شناسه افزوده
عزیزخانی، مریم، ‏‫۱۳۵۹ -‏‬، مترجم
شناسه افزوده
دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل
رده بندی کنگره
‭TP۲۴۸/۶۵‬
رده بندی دیویی
‭۶۶۴/۰۲۴‬
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۴۰۲۵۶
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فاپا
تعداد صفحه
450
قیمت
1760000

کسانی که دنبال کتاب “نوآوری‌های حوزه‌ی پژوهش در صنایع غذایی و تغذیه” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر