متاسفانه کتاب “ اجزاء غذاهای فراسودمند و غذاداروها “ موجود نیست.
اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از
ناشر
بخواهید
نسخه دیجیتال
کتاب را در
فراکتاب
عرضه نماید تا از
مزایای نسخه دیجیتال بهرهمند شوید
مشخصات ناشر:
تهران پژوهشگاه استاندارد
من متقاضی این کتاب هستم
شماره همراه خود را وارد کنید تا در صورت فراهم شدن کتاب به شما اطلاع دهیم
خبرم کن
0
نفر
متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.
چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-622-97710-8-2
سرشناسه
گالاناکیس، خاریس م.
مشخصات نشر
تهران پژوهشگاه استاندارد
مشخصات ظاهری
۵۶۲ ص.
وضعیت فهرست نویسی
فیپا
يادداشت
عنوان اصلی: Nutraceutical and functional food components : effects of innovative processing techniques,[2017].
موضوع
غذاهای فراسودمند
شناسه افزوده
میمندی، معصومه، ۱۳۵۱-، مترجم
شناسه افزوده
پرندی، احسان، ۱۳۶۸-، مترجم
شناسه افزوده
محمدی، مریم، ۱۳۵۶-، مترجم
رده بندی کنگره
QP۱۴۴
رده بندی دیویی
۶۱۳/۲
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۴۰۳۸۱
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فیپا
تعداد صفحه
562
نکته ای درباره این کتاب
چنانچه نکتهای درباره این کتاب سراغ دارید برای راهنمایی بیشتر دیگران وارد کنید.
راهی برای پیدا کردن کتاب
چنانچه راهی برای پیدا کردن کتاب سراغ دارید، شماره تماس یا لینک سایت مورد نظر را برای استفاده دیگران
وارد کنید
کسانی که دنبال کتاب “اجزاء غذاهای فراسودمند و غذاداروها” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند: