متاسفانه کتاب “ بهداشت و میکروب‌شناسی مواد غذایی= Hygiene and Food Microbiology “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
اساتید دانشگاه
اساتید دانشگاه
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-622-330-006-6
سرشناسه
فیروزه، فرزانه، ‏‫۱۳۵۰‏-
مشخصات نشر
تهران: نشر اساتید دانشگاه، ‏‫۱۴۰۱.‬
مشخصات ظاهری
‏‫[۱۹۸] ص.‬: مصور، جدول، نمودار.
وضعیت فهرست نویسی
فاپا
یادداشت
کتابنامه: ص. [۱۹۷ - ۱۹۸].
موضوع
مواد غذایی -- میکرب‌شناسی
شناسه افزوده
زیبائی، محمد، ‏‫۱۳۵۰ -‏
شناسه افزوده
امیری، آلاء، ‏‫۱۳۷۲‏-‬
رده بندی کنگره
‏‫‭QR۱۱۵‬‬
رده بندی دیویی
‏‫‭۶۶۴/۰۰۱۵۷۹‬‬
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۴۳۸۴۷
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فاپا
تعداد صفحه
198
قیمت
1800000

کسانی که دنبال کتاب “بهداشت و میکروب‌شناسی مواد غذایی= Hygiene and Food Microbiology” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر