متاسفانه کتاب “ سفارشات لازم در تهیه و توزیع مواد غذایی منجمد “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-622-94043-4-8
مشخصات نشر
تهران: سیوان‏‫، ۱۴۰۱.‬
مشخصات ظاهری
‏‫۲۰۱ ص.‬‬‏‫: مصور، جدول، نمودار.‬
وضعیت فهرست نویسی
فاپا
يادداشت
‏‫عنوان اصلی: ‭Recommandations pour la préparation et la distribution des aliments congelés. 4th ed, 2006.
يادداشت
کتاب حاضر از متن انگلیسی با عنوان '' Recommendations for the processing and handling of frozen foods'' به فارسی ترجمه شده است.
يادداشت
کتاب حاضر نخستین‌بار با عنوان '' غ‍ذاه‍ای‌ م‍ن‍ج‍م‍د: طرز ت‍ه‍ی‍ه‌ و ت‍وزی‍ع‌ آن‌'' با ترجمه‌ی محمود اجلالی توسط انتشارات بنگاه ترجمه و نشر کتاب در سال ۱۳۵۴ ترجمه و به چاپ رسیده است.
يادداشت
عنوان روی جلد: سفارش‌های لازم در تهیه و توزیع مواد غذایی منجمد.
عنوان روی جلد
سفارش‌های لازم در تهیه و توزیع مواد غذایی منجمد.
عنوان دیگر
غ‍ذاه‍ای‌ م‍ن‍ج‍م‍د: طرز ت‍ه‍ی‍ه‌ و ت‍وزی‍ع‌ آن‌.
موضوع
مواد غذایی منجمد
شناسه افزوده
بوگ-سورنسن، لیف، ویراستار
شناسه افزوده
Bøgh-Sørensen, Leif
شناسه افزوده
شگفتی، سیروس، ‏‫۱۳۳۴‏-‬، مترجم
شناسه افزوده
موسسه بین‌المللی سرما
شناسه افزوده
International Institute of Refrigeration
رده بندی کنگره
‏‫‭TX۶۱۰‬‬
رده بندی دیویی
‏‫‭۶۴۱/۴۵۳‬‬
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۴۵۰۷۱
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فاپا
تعداد صفحه
201
قیمت
2100000