متاسفانه کتاب “ اصول فرآوری آشامیدنی‌ها “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
دانشگاه آزاد اسلامی، نشر علمی و دانشگاهی
دانشگاه آزاد اسلامی، نشر علمی و دانشگاهی
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
978-964-1067-32-0
سرشناسه
غیاثی‌طرزی، بابک، ‏‫۱۳۵۶ - ‬
مشخصات نشر
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی، نشر علمی و دانشگاهی‏‫، ۱۴۰۱.‬
مشخصات ظاهری
‏‫۲۲۲ ص.‬
وضعیت فهرست نویسی
فیپا
موضوع
آشامیدنی‌ها-- صنعت و تجارت
شناسه افزوده
حسینی، الهه‌سادات، ‏‫۱۳۶۵ - ‏
شناسه افزوده
ناطقی، لیلا‫، ۱۳۵۴‏‬-
رده بندی کنگره
‏‫‭HD۹۳۴۸
رده بندی دیویی
‏‫‭‭‭۳۳۸/۴۷۶۶۳۹
شماره کتابشناسی ملی
۸۹۴۷۶۷۶
اطلاعات رکورد کتابشناسی
فیپا
تعداد صفحه
222

کسانی که دنبال کتاب “اصول فرآوری آشامیدنی‌ها” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر