متاسفانه کتاب “ شیمی‌ مواد غذایی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
نعمتی، - 1377.
نعمتی، - 1377.
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9649134786
سرشناسه
دمان‌، جان‌، - 1925 DeMan, John M.‬
مشخصات نشر
نعمتی‌، - 1377.
مشخصات ظاهری
ج‌.مصور، جدول‌، نمودار
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
عنوان‌ اصلی‌: Principles of food Chemistry‬.
یادداشت
کتابنامه‌
مندرجات
ج‌. 1. آب‌، چربی‌، پروتئین‌ و کربوهیدرات‌ .--
موضوع
مواد غذایی‌ -- ترکیب‌
شناسه افزوده
قنبرزاده‌، بابک‌، مترجم‌
رده بندی کنگره
TX531‭/د8ش‌9 1378
رده بندی دیویی
664
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-16133

کسانی که دنبال کتاب “شیمی‌ مواد غذایی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر