متاسفانه کتاب “ کاربرد تکنولوژی‌ در پایداری‌ مواد غذایی‌ برای‌ بسته‌بندی‌ و صادرات‌ محصولات‌ غذایی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
سرشناسه
ایرانمنش‌، مصطفی‌، - 1329
مشخصات نشر
[تهران‌]: نگارش‌ آیدا، 1378.
مشخصات ظاهری
ص‌ 60
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
فهرستنویسی‌ براساس‌ اطلاعات‌ فیپا.
یادداشت
کتابنامه‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- نگهداری‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- بسته‌بندی‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- حمل‌ و نقل‌
رده بندی کنگره
TX401‭/‮الف‌‬9ک‌22
رده بندی دیویی
641/4
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-17840

کسانی که دنبال کتاب “کاربرد تکنولوژی‌ در پایداری‌ مواد غذایی‌ برای‌ بسته‌بندی‌ و صادرات‌ محصولات‌ غذایی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر