متاسفانه کتاب “ پایه‌ و اساس‌ علمی‌ مزه‌، بو، بافت‌ ترکیبات‌ مواد غذایی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9646830072
سرشناسه
ایرانمنش‌، مصطفی‌، - 1329
مشخصات نشر
[تهران‌]: نگارش‌ آیدا، 1378.
مشخصات ظاهری
80 ص‌.مصور
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
فهرستنویسی‌ براساس‌ اطلاعات‌ فیپا.
موضوع
مواد غذایی‌ -- ترکیب‌
رده بندی کنگره
TP372/5‭/‮الف‌‬9پ‌2
رده بندی دیویی
664/07
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-17852

کسانی که دنبال کتاب “پایه‌ و اساس‌ علمی‌ مزه‌، بو، بافت‌ ترکیبات‌ مواد غذایی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر