متاسفانه کتاب “ روشهای‌ آزمایشگاهی‌ و کاربرد آنها در کنترل‌ فرآیند در صنایع‌ غذائی‌ (قند) “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
مرسا
مرسا
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9649154019
سرشناسه
شیخ‌الاسلامی‌، رضا، گردآورنده‌ و مترجم‌
مشخصات نشر
تهران‌: نشر مرسا، 1376.
مشخصات ظاهری
III‬، 342 ص‌.مصور، جدول‌
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
این‌ کتاب‌ براساس‌ کتاب‌ "کنترل‌ آزمایشگاهی‌ کارخانه‌ قند" نوشته‌ راینه‌ فلد و فردیناندشنایدر و با استفاده‌ از منابع‌ گوناگون‌ دیگر تهیه‌ شده‌ است‌
یادداشت
کتابنامه‌: ص‌. 342 - 341
موضوع
قند و شکر -- تولید و تصفیه‌ -- آزمایشها
رده بندی کنگره
TP382‭/ش‌9ر9
رده بندی دیویی
664/117
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-18475

کسانی که دنبال کتاب “روشهای‌ آزمایشگاهی‌ و کاربرد آنها در کنترل‌ فرآیند در صنایع‌ غذائی‌ (قند)” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر