متاسفانه کتاب “ فن‌آوری‌ کیک‌ و کلوچه‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9646832229
سرشناسه
بنیون‌، ادموندبارون‌ Bennion, Edmund Baron
مشخصات نشر
تهران‌: نشر علوم‌ کشاورزی‌‏‫، 1381.‬
مشخصات ظاهری
‏‫542 ص‌.‬: مصور (بخشی‌ رنگی‌)، جدول‌، نمودار.
يادداشت
‏‫عنوان‌ اصلی‌:. ‭The Technology of cake making‬
يادداشت
چاپ دوم: بهار1387.
یادداشت
کتابنامه‌.
موضوع
نان‌پزی
موضوع
کیک
شناسه افزوده
بمفورد، .Bamford, G. S. T‬
شناسه افزوده
راست‌منش‌، سیدرضا، ‏‫1353 -‏، مترجم
شناسه افزوده
محمدیان‌، سمیه‌، ویراستار
رده بندی کنگره
‏‫‬‭TX771‏‫‬‭‭/ب‌86ف‌9 1381
رده بندی دیویی
‏‫‬‭664/752
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-19975

کسانی که دنبال کتاب “فن‌آوری‌ کیک‌ و کلوچه‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر