متاسفانه کتاب “ مبانی‌ فیزیکو - شیمیائی‌ نگهداری‌ مواد غذائی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9640341894
سرشناسه
صفری‌، محمد، - 1332
مشخصات نشر
تهران‌: دانشگاه‌ تهران‌، موسسه‌ انتشارات‌ و چاپ‌، 1378.
مشخصات ظاهری
445 ص‌.مصور، جدول‌، نمودار
فروست
(انتشارات‌ دانشگاه‌ تهران‌؛ شماره‌ 2445)
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
یادداشت
کتابنامه‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- نگهداری‌
شناسه افزوده
دانشگاه‌ تهران‌. موسسه‌ انتشارات‌ و چاپ‌
رده بندی کنگره
TX601‭/ص‌7م‌2
رده بندی دیویی
641/4
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-20537

کسانی که دنبال کتاب “مبانی‌ فیزیکو - شیمیائی‌ نگهداری‌ مواد غذائی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر