متاسفانه کتاب “ آلودگیهای‌ باکتریایی‌ و قارچی‌ مواد غذایی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
ارکان اصفهان
ارکان اصفهان
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9646227333
سرشناسه
مهدی‌زاده‌، مهرانگیز
مشخصات نشر
اصفهان‌: نشر ارکان‌ اصفهان‌، 1377.
مشخصات ظاهری
281 ص‌.جدول‌
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
یادداشت
کتابنامه‌
موضوع
مواد غذائی‌ -- میکرب‌شناسی‌
موضوع
مواد غذائی‌ -- آلودگی‌
موضوع
مواد غذائی‌ -- بهداشت‌
شناسه افزوده
محمد علیپور، مهدی‌
رده بندی کنگره
QR115‭/م‌9آ7
رده بندی دیویی
664/001579
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-21655

کسانی که دنبال کتاب “آلودگیهای‌ باکتریایی‌ و قارچی‌ مواد غذایی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر