متاسفانه کتاب “ آشپزی‌ رز “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
قاسمی
قاسمی
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9646789102
سرشناسه
قاسمی‌، خدیجه‌ ، گردآورنده‌
مشخصات نشر
مشهد: قاسمی‌‏‫، 1384.‬
مشخصات ظاهری
‏‫‏‏‏272 ص‌.: مصور، جدول‌.
وضعیت فهرست نویسی
فاپا
عنوان دیگر
مجموعه‌ای از دویست نوع روش طبخ غذا و شیرینی‌های ایرانی
موضوع
آشپزی‌ ایرانی‌.
موضوع
شیرینی‌پزی‌.
موضوع
آشپزی.
رده بندی کنگره
‏‫‭TX725‭/‮الف‌‬9ق‌2
رده بندی دیویی
‏‫‬‭641/5955
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-22584

کسانی که دنبال کتاب “آشپزی‌ رز” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر