متاسفانه کتاب “ روشهای‌ منجمد کردن‌ مواد غذایی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9646034942
سرشناسه
ناصحی‌، بهزاد
مشخصات نشر
تهران‌: موسسه‌ کتاب‌ همراه‌، 1379.
مشخصات ظاهری
80 ص‌.مصور، جدول‌؛ 5/8 x‬19س‌م‌
فروست
(موسسه‌ کتاب‌ همراه‌؛ شماره‌ کتاب‌ 109. علوم‌ پایه‌ و کاربردی‌18)
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
فهرستنویسی‌ براساس‌ اطلاعات‌ فیپا.
موضوع
مواد غذایی‌ -- نگهداری‌ -- سردسازی‌
شناسه افزوده
رضوی‌، سعید
رده بندی کنگره
TX610‭/ن‌2ر9
رده بندی دیویی
641/453
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-23182