متاسفانه کتاب “ فضاهای‌ آماده‌سازی‌ مواد غذایی‌ (آشپزخانه‌ها) “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
ناظمی
ناظمی
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9649063447
سرشناسه
کرین‌، رابین‌ Crane, Robin‬
مشخصات نشر
تهران‌: ناظمی‌، 1378.
مشخصات ظاهری
1 ج‌. (بدون‌ شماره‌گذاری‌)تمام‌ نقشه‌ ساختمانی‌، نمودار
فروست
(سری‌ کتاب‌های‌ راهنما برای‌ طراحی‌ و آرایش‌ فضایی‌1)
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
بالای‌ عنوان‌: مجموعه‌ اطلاعات‌ معماری‌.
يادداشت
فهرستنویسی‌ براساس‌ اطلاعات‌ فیپا.
يادداشت
عنوان‌ اصلی‌: Food preparation spaces‬.
موضوع
آشپزخانه‌ها -- طرح‌ و ساختمان‌
موضوع
رستورانها -- طرح‌ و ساختمان‌
شناسه افزوده
دیکسون‌، مالکوم‌، Dixon, Malcolm‬
شناسه افزوده
شبیری‌ فرد، فرانک‌، 1339 - ، مترجم‌
رده بندی کنگره
TX653‭/ک‌4ف‌6 1378
رده بندی دیویی
643/3
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌78-25278

کسانی که دنبال کتاب “فضاهای‌ آماده‌سازی‌ مواد غذایی‌ (آشپزخانه‌ها)” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر