متاسفانه کتاب “ سیستم مهار نقاط بحرانی حساس در تهیه و تولید مواد غذایی “ موجود نیست.
اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از
ناشر
بخواهید
نسخه دیجیتال
کتاب را در
فراکتاب
عرضه نماید تا از
مزایای نسخه دیجیتال بهرهمند شوید
شماره همراه خود را وارد کنید تا در صورت فراهم شدن کتاب به شما اطلاع دهیم
خبرم کن
0
نفر
متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.
چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
مشخصات نشر
[مشهد]: بارثاوا، 1376.
مشخصات ظاهری
62 ص.
يادداشت
پشت جلد به انگلیسی:Traninig considerations for the Application of the: hazard analysis critical control point system to food processing and manufacturing.
يادداشت
چاپ دوم: تابستان 1376.
موضوع
مواد غذایی-- صنعت و تجارت-- بهداشت
موضوع
مواد غذایی-- صنعت و تجارت-- پیشبینیهای ایمنی
شناسه افزوده
ایران. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
رده بندی کنگره
TP373/6/س9
رده بندی دیویی
363/192
شماره کتابشناسی ملی
م78-27548
نکته ای درباره این کتاب
چنانچه نکتهای درباره این کتاب سراغ دارید برای راهنمایی بیشتر دیگران وارد کنید.
راهی برای پیدا کردن کتاب
چنانچه راهی برای پیدا کردن کتاب سراغ دارید، شماره تماس یا لینک سایت مورد نظر را برای استفاده دیگران
وارد کنید
کسانی که دنبال کتاب “سیستم مهار نقاط بحرانی حساس در تهیه و تولید مواد غذایی” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند: