متاسفانه کتاب “ تهیه‌ و پخت‌ ۱۲۴ [صد و بیست‌ و چهار] نوع‌ غذای‌ ایرانی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
فهیمه رجبپور
فهیمه رجبپور
من متقاضی این کتاب هستم
0 نفر متقاضی این کتاب هستند
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9643504549
سرشناسه
رجب‌پور، فهیمه‌، - 1324
مشخصات نشر
تهران‌: فهیمه‌ رجب‌پور، 1379.
مشخصات ظاهری
[22، 162] ص‌.مصور (رنگی‌)
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
فهرستنویسی‌ براساس‌ اطلاعات‌ فیپا.
موضوع
آشپزی‌ ایرانی‌
موضوع
آشپزی‌
رده بندی کنگره
TX725‭/‮الف‌‬9ر3
رده بندی دیویی
641/5955
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌79-1132

کسانی که دنبال کتاب “تهیه‌ و پخت‌ ۱۲۴ [صد و بیست‌ و چهار] نوع‌ غذای‌ ایرانی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر