متاسفانه کتاب “ میکروب‌شناسی‌ عمومی‌ و غذایی‌ آزمایشگاهی‌ “ موجود نیست.

اولین نفری باشید که برای این کتاب عکس میگذارد
ممکن است چاپ نسخه فیزیکی کتاب متوقف شده باشد. در این صورت از ناشر بخواهید نسخه دیجیتال کتاب را در فراکتاب عرضه نماید تا از مزایای نسخه دیجیتال بهره‌مند شوید
مشخصات ناشر:
تقاضای کتاب از ناشر
چنانچه در مورد این کتاب هر نوع مطلبی دارید، برای استفاده دیگران به اشتراک بگذارید:
راهی برای پیدا کردن کتاب
نکته ای در مورد کتاب
مطالب ارسال شده
هیچ نکته یا راهی برای یافتن کتاب توسط کاربران ارسال نشده است.

چنانچه راهی برای دانلود یا خرید این کتاب می شناسید لطفاً مطرح کنید.
مشخصات کتاب
شابک
9649107797
سرشناسه
سعیدی‌ اصل‌، محمدرضا، 1340 - ، گردآورنده‌
مشخصات نشر
تهران‌: آژند، 1379.
مشخصات ظاهری
94 ص‌.مصور، جدول‌
فروست
(کتابهای‌ درسی‌ دانشگاه‌1)
وضعیت فهرست نویسی
فهرستنویسی‌ قبلی‌
يادداشت
ص‌. ع‌. به‌انگلیسی‌:Mohammad Reza Saeidi Asl. Introduction to laboratory general and food microbiology special for food industries students‬.
يادداشت
عنوان‌ روی‌ جلد: مقدمه‌ای‌ بر میکروب‌شناسی‌ عمومی‌ و غذایی‌ آزمایشگاهی‌.
یادداشت
کتابنامه‌: 94
عنوان روی جلد
مقدمه‌ای‌ بر میکروب‌شناسی‌ عمومی‌ و غذایی‌ آزمایشگاهی‌.
عنوان دیگر
مقدمه‌ای‌ بر میکروب‌شناسی‌ عمومی‌ و غذایی‌ آزمایشگاهی‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- میکروب‌شناسی‌ -- دستنامه‌های‌ آزمایشگاهی‌
موضوع
مواد غذایی‌ -- تجزیه‌ و آزمایش‌
رده بندی کنگره
QR115‭/س‌7م‌9
رده بندی دیویی
664/001579
شماره کتابشناسی ملی
‭م‌79-1258

کسانی که دنبال کتاب “میکروب‌شناسی‌ عمومی‌ و غذایی‌ آزمایشگاهی‌” بوده اند، این کتاب ها را هم دیده اند:

نمایش بیشتر